|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Üstünüzde yer almakta olan kişiye bir şarkı ikram edin :D bi de neden nasıl onu söylemek isterseniz söyleyebilirsiniz :D buyrunuz.... |
||
|
||
| sana "hep böyle kal" ı armağan ediyorum .. çok sevdiğim bi şarkıdır , yeşim ' in ! nedeni ,nedeni belli işte Herkes bir şey aldı götürdü benden Kimi umutlarımı Kimi inançlarımı Kimi en güzel duygularımı Herkes bir şey aldı götürdü benden Kimi bugünlerimi Kimi yarınlarımı Kimi en güzel anılarımı Sen başkalarına benzeme sakın Hep böyle kal, hep cana yakın Sen başkalarına benzeme sakın Hep böyle kal, hep böyle kal Hep bana yakın |
||
|
||
| Welcome to my world, Won't you come on in Miracles, I guess Still happen now and then Step into my heart Leave your cares behind Welcome to my world Built with you in mind Knock and the door shall be opened Seek and you will find Ask and you'll be given The key to this WORLD of mine I'll be waiting there With my arms unfurled Waiting just for you Welcome to my world Welcome to my world öyle işte çünkü :D |
||
|
||
| Ölümler çiplak gelir Geceyi indirir yavasça gözlerine Benden geçmek kolay degil Feryat eder ates sözlerime Yayilir nefesin çiçeklere Ay isildar soguk soguk bedeninde Günah bana hiç el degil Feryat eder dilim hüzünlere Vedalar dogru degil Sevgiler yalan degil Kosarim ben sensizlige Bu son bakissa Gitmek hiç mümkün degil Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardir sarkimi duyan Bosunadir yakaris çizilene Geçer zaman ask sevilince Ölümler çiplak gelir Gecyi indirir yavasça gözlerine Senden çikmak kolay degil Beterdir hayat acilar çekenlere Vedalar dogru degil Sevgiler yalan degil Kosarim ben sensizlige Aglarim yagmur düsürür seni Kapi açik gir içeri dss-ölümler .. cünkü ben cok severim, onun da sevecegini tahmin ettim |
||
|
||
| Rammstein Engel Melek Hayatı boyunca dünyada iyi olanlar, Öldükten sonra melek olacaktır. Gökyüzüne bakar ve sorarsın. Neden onları göremdiğini? Önce bulutlar uyumaya giderlerse, Bizi gökyüzünde görebilirsin. Biz korkuyoruz ve yalnızız. Tanrı biliyor ben bir melek olmak istemiyorum. Güneş ışığının arkasında yaşarlar. Bizden ayrılmış, sonsuz boş alanda. Yıldızlara tutunmak zorundalar. -sıkıca Böylece gökyüzünden düşmeyecekler. Önce bulutlar uyumaya giderlerse, Bizi gökyüzünde görebilirsin. Biz korkuyoruz ve yalnızız. Tanrı biliyor ben bir melek olmak istemiyorum. |
||
|
||
| seninle birseyler paylasmak istiyorum. ama biliyorum ki sen beni s.keceksin. bu degismez. hain kadinlarin ve buruk oglanlarin kaderidir bu. hain kadin, buruk oglani s.ker. taa ki buruk oglan, hain oglan olana kadar... ve o hain oglanlar, yeni hain kadinlar yaratir. sonra yine s.kerler ve s.kilirler. taksim mitolojisinde buna cemiyette pismek denir. bu samimidir ve aci verir. çok sey alir... tekrar aci verir.. buruk oglan ise orda öylece kalir bu böyledir. hazin bir hikayedir........ cemiyetse köledir. kullanilir, kirletilir. bazen de çig çig yenir. çünkü dikizlenir. pismek bir eziyettir. yemekse meziyettir. sen beni anliyorsan kafan iyi demektir.....!! taksimin arka sokaklarıondan kopupu gelen cp den nasihatlar |
||
|
||
| sercana gönderdiğin şarkı bu mu yani?çok anlamlı olmuş tebrik ederim sözleri sana sercanı hatırlattıysa eyvallah tabi. benden de sana Lie lie lie lie liar you lie lie lie lie Tell me why tell me why Why d'you have to lie Should've realised that Should've told the truth Should've realised You know what I'll do You're in suspension You're a liar Now I wanna know know know know I wanna know why you never Look me in the face Broke a confidence just to please Your ego should've realised You know what I know You're in suspension You're a liar I know where you go everybody you know I know everything that do or say So when you tell lies I'll always be in your way I'm nobody's fool and I know all 'Cos I know what I know You're in suspension you're a liar You're a liar you're a liar Lie lie lie lie lie lie lie lie Lie lie lie lie liar you lie lie lie lie I think you're funny you're funny ha ha I don't need it don't need your blah blah Should've realised I know what you are You're in suspension you're in suspension You're in suspension you're a liar You're a liar you're a liar Lie lie |
||
|
||
| hahahah :D süperr tam kaan'a göre ! bak şimdi ben sana ne göndercem :D haha kararmi$, tahta masamizda bir $i$e $arap gecelerden bir gece, bezginiz ustelik adamakilli sarho$uz, ellerin ellerimde ... ispanyol meyhanesinde bir kadin, ciglik cigliga $arki soyluyor belli yikilmi$ bir kadin, hayli cirkin, hayli geckin, aglamakli zayif, incecik elli, incecik elli, kalin dudakli sesi bir tokat gibi patliyor kulaklarimizda yuzumuz al al oluyor, icimiz huzun dolu, kahir dolu, gozlerimiz kanli yeter, yeter ... oleceksek olelim haydi vur kendini $araba, kedere ve a$ka vur daha icelim hey ... daha icelim hey hey ... ispanyol meyhanesinde bir gece seninle, seninle ba$ba$ayiz ustelik, sarho$uz adamakilli, daha icelim, daha icelim ... ispanyol meyhanesinde oldugumuzu kimse bilmesin hey garson, butun hesaplar benden bu gece, sen de ic, sen de ic kapat kapilari, kapat kapat, yabanci girmesin ispanyol meyhanesinde oldugumuzu kimse bilmesin olelim, olelim artik, bitsik bu delicesine ko$u, bitsin bu ko$u yeter, yeter ... oleceksek olelim haydi vur kendini $araba, kedere ve a$ka vur daha icelim hey ... daha icelim hey hey ... |
||
|
||
| özlemişim bu başlığı ama biz burda sadece şarkının adını yazardık nesse my immortal i'm so tired of being here suppressed by all of my childish fears and if you have to leave i wish that you would just leave because your presence still lingers here and it won't leave me alone these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me you used to captivate me by your resonating light but now i'm bound by the life you left behind your face it haunts my once pleasant dreams your voice it chased away all the sanity in me these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me i've tried so hard to tell myself that you're gone and though you're still with me i've been alone all along |
||
|
||
| Amy Lee feat. Seether - Broken I wanted you to know I love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph and I know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away You've gone away, you don't feel me, anymore The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, you steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain [x2] 'Cause I'm broken when I'm open And I don't feel like I am strong enough 'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away 'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away You've gone away You don't feel me here anymore |
||
|
||
| ay tama bna uygun bi şarkı oldu saol sana da korn adidas gitsin bari hehihihi |
||
|
||
| rica efem :D sen bence bana lordi den hard rock hallalujah ı gönder buda bana gider :D | ||
|
||
hayat sevince güzel sevince tatlı güzel bir kuşu kelebegi bir taşı sevin yeter LAY LAY LOM sevince herkez gibi sevgi, ömrün neşesi dünyada en güzel şey kalpte insan sevgisi dünyada en güzel şey kalpte insan sevgisi lay lay lay lay lay la la lay puhahaha :D sana ithaf edicek daha uygun bi şarkı bulamadım mervecim :D |
||
|
||
| song to say goodbye yolluyorum sana (= | ||
|
||
| benden de sana jane birkin%brian molko düeti smile gelsin | ||