|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Placebo'dan sonra dinleyeceğiniz tek veya çok yabancı grup hangisi benim Muse |
||
|
||
| niye tek yabancı grup dinliyoruz :D ben çok yabancı grup dinlerim | ||
|
||
| senin için çokta olsun anıl ablacım :D sen kimi veya kimleri dinlersin söle bakalım | ||
|
||
| ou benim müzik alanim o kadar geni$tir ki, yabanci yerli. arabesk haric her$eyi. |
||
|
||
| söyle bakalım ne o öyle noluyo :D :D söylemiyorum işte.eheh placebodan önce olanlar da vardı,sonra olanlarda pink floydum vazgeçilmezim,radiohead,portishead,depeche mode,massive attack,pulp,suede,cat power,U2,led zeppelin,the doors,pearl jam,rolling stones,tindersticks,nirvana vs vs vs daha söyliym mi?yeter sana bu kadar hadi bakiym | ||
|
||
| 2 tane var benim amon amarth ve rammstein | ||
|
||
| düşündüm de ben placebo dan sonra grup adına en çok buddha bar ve buena vista social club dinliyorum , bi de goran bregovic ve orkestrası ! breh bereh breh .. daha çok var ama en sık bu üç ! the white stripes,alice in chains, psapp,pink floyd,depeche mode,radiohead diyee sürer gider :D | ||
|
||
düşündüm de ben placebo dan sonra grup adına en çok buddha bar ve buena vista social club dinliyorum , bi de goran bregovic ve orkestrası ! breh bereh breh .. daha çok var ama en sık bu üç ! the white stripes,alice in chains, psapp,pink floyd,depeche mode,radiohead diyee sürer gider :D al iste niye anlastigimiz gene belli oluyo. cafe del mar ve hotel costes i de bilirsin ozaman sen
|
||
|
||
vayy tülüm sende mi buddha barcısın heheh bilinmez mi hotel costesle cafe del mar ama ben Golden lotus saplantılıyım.. sabah bir fincan türk kahvesiyle adamı uçurur uçurur .. hiçbir şeye değişmem :D
|
||
|
||
| amon amarth | ||
|
||
| anti flag,sex pistols,exploited,jack off jill,ramones,cemiyette pişiyorum , kilink vs.. | ||
|
||
anti flag,sex pistols,exploited,jack off jill,ramones,cemiyette pişiyorum , kilink vs.. cemiyetide hemen koymuş oraya :Dbide placebo olmasa müzik dinlemezdim düşünemiyorum bile böle bir hayat :S |
||
|
||
| ramsstein bende severim özellikle du hast tabiki | ||
|
||
anti flag,sex pistols,exploited,jack off jill,ramones,cemiyette pişiyorum , kilink vs.. cemiyetide hemen koymuş oraya :D |
||
|
||
| eva,linkin bide rhcp haa bide unutmadan dep.mode | ||