|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Placebo'nun ikinci studyo albümü... Without You I'm Nothing 1 - Pure Morning 2 - Brick Shithouse 3 - You Don't Care About Us 4 - Ask For Answers 5 - Without You I'm Nothing 6 - Allergic (To Thoughts of Mother Earth) 7 - The crawl 8 - Every you every me 9 - My Sweet Prince 10 - Summer's Gone 11 - Scared of Girls 12 - Burger queen 13 - Evil dildo edit : beril |
||
|
||
| every you every me çokk ii bi parça bu albümde | ||
|
||
| Pure Morning-Without You I'm Nothing-Every you every me-My Sweet Prince bu albümde sevdiğim en iyi parçalar ayrıca-Pure Morning klibi süüüüppperrr | ||
|
||
| You Don't Care About Us en iyi hareketli şarkılarından biri Without you I'm nothingin kalitesi ise tartışılmaz bile | ||
|
||
| muhteşem bir albüm ,şarkı sözleri tavan yapmıştır.. bağımlılık yapar ! | ||
|
||
| Hersey .. Hersey bu albumle basladı zaten .. | ||
|
||
| hayatımın albümüdür,vazgeçilmezimdir!bana hayatımda müzik dinleyince farklı hissetmek neymiş öğreten albümdür!!albüm kapağından,her bir şarkının her sözünü ayrı ayrı severim!!ohhff!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
sabah şarkı sözlerini hazırlarken bu albümü çok sevdiğimi yeniden anladım
|
||
|
||
| every me every you ... placebo ile ilk tanıştıgım donemlerde oldukça sık dınlediğim bir çalışma idi... şimdilerde every me ile ilgili olarak, placebonun en sevilen en piyasa şarkısı oldugunu dusunuyoum ... every me yi her bilen sanki ben bir placeboseverim der gibi bas bas bağrınıyor... (bence)... o yuzden every me ile artık barışık değilim.... without you nun benim için özel bir anlamı var .. hatta arkadaşlar bence without you için konu başlığı açılmalı ve neler hissedildiği öğrenilmeli... benim için without you, o ışıklar, gece, cafe, kırmızı, siyah kanepe, sevdiğim adam, karşımda, arkası donuk ben gülümsüyorum without you çalıyor... tik tak lar kalbimin sesi. tik tak ... gitme without you I'm nothing gulumsuyorum ![]() pure morning ... klibi seyredin .. ruhu olan çalışmalardan biri daha .... alıp surukluyor uzaklara . cesarete bak.. pure morning ... bende isterem ![]() my sweet prince : ağlarım bak ... |
||
|
||
every me every you ... placebo ile ilk tanıştıgım donemlerde oldukça sık dınlediğim bir çalışma idi... şimdilerde every me ile ilgili olarak, placebonun en sevilen en piyasa şarkısı oldugunu dusunuyoum ... every me yi her bilen sanki ben bir placeboseverim der gibi bas bas bağrınıyor... (bence)... o yuzden every me ile artık barışık değilim.... açınız efendim,başlığı açınız,öğreniriz hep beraber
without you nun benim için özel bir anlamı var .. hatta arkadaşlar bence without you için konu başlığı açılmalı ve neler hissedildiği öğrenilmeli... benim için without you, o ışıklar, gece, cafe, kırmızı, siyah kanepe, sevdiğim adam, karşımda, arkası donuk ben gülümsüyorum without you çalıyor... tik tak lar kalbimin sesi. tik tak ... gitme without you I'm nothing gulumsuyorum ![]() pure morning ... klibi seyredin .. ruhu olan çalışmalardan biri daha .... alıp surukluyor uzaklara . cesarete bak.. pure morning ... bende isterem ![]() my sweet prince : ağlarım bak ... |
||
|
||
every me every you ... placebo ile ilk tanıştıgım donemlerde oldukça sık dınlediğim bir çalışma idi... şimdilerde every me ile ilgili olarak, placebonun en sevilen en piyasa şarkısı oldugunu dusunuyoum ... every me yi her bilen sanki ben bir placeboseverim der gibi bas bas bağrınıyor... (bence)... o yuzden every me ile artık barışık değilim.... without you nun benim için özel bir anlamı var .. hatta arkadaşlar bence without you için konu başlığı açılmalı ve neler hissedildiği öğrenilmeli... benim için without you, o ışıklar, gece, cafe, kırmızı, siyah kanepe, sevdiğim adam, karşımda, arkası donuk ben gülümsüyorum without you çalıyor... tik tak lar kalbimin sesi. tik tak ... gitme without you I'm nothing gulumsuyorum ![]() pure morning ... klibi seyredin .. ruhu olan çalışmalardan biri daha .... alıp surukluyor uzaklara . cesarete bak.. pure morning ... bende isterem ![]() my sweet prince : ağlarım bak ... gerçekten evet , without you im nothing apayrı bi konu .. bi çok placebosever bu şarkıda mest olur,bu şarkıya ayrı bi özen gösterir zaten .. david bowie'nin muhteşem yeteneğiyle brian molko'nun doğaüstü sesi birleşince işte ortaya böyle hepimizi yakıp yıkan bi parça çıkmış ! ben bi dinleyim , hatta çalıym (beni o keser ) |
||
|
||
| tik tak lar beni öldürüyor ..... brian ın diksiyonu .... ve sanki her without you performansonda farklı bir duyguyu , o anda neler hissettiğini bize veriyor gibi .... ne ilgç bir karışımdır bu ... bizlere sunulan nasıl bi duygu selidir... | ||
|
||
| brian im unclean a... diye girip söylemeye başladığı anda,her seferinde nefes almayı unuturum!!hayatımın albümünden hayatımın parçası diyebilirim aslında!!ben de bi dinliym,çalan biri gönderirse o da itinayla dinlenir :-X :D | ||
|
||
ayy o çalan bana da gonderse olmuyor mu
|
||
|
||
gece 12 den sonra kayıt yapmıyorum arkadaşlar haha :D başka zaman inşallah
|
||