|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 evet arkadaşlar,az önce berille konuşurken aklıma geldi,vardır herkesin takıntıları elbet??var mıdır varsa nelerdir? ben mesela her gece eternal sunshine izleyerek uyurum :D zaman zaman değişebilir bu film ama,mutlaka her dönem bi uyku filmim vardır :D |
||
|
||
| hımm.. müziksiz uyuyamam durunca sinirle uyanırım.. ben oturmuşken birinin yanımda ayakta durması beni acayip rahatsız eder.. bide molko takıntısı |
||
|
||
| ben baştan aşağı takıntıyım zaten haha :D her zaman televizyonda bir müzik kanalı sesi kısık biçimde arkamda oynar haha .. asla duramam aksi taktirde ! her gece başımın ucuna su koyarım ama çoğu zaman içmem ! birisi yapma diyince inanılmaz derecede yapasım gelir ! kötü bişi olduğu zaman tam 7 kere kulak çekip dişime vururum .. tahta olmaz diş olucak illaki en münasebetsiz yerde bile yaparım kimse engel olamaz tanımadığım biri hapşurunca bile içimden üç kere " çok yaşa,bin yaşa,sonsuz yaşa" derim haha ..vs vs.. aklıma geldikçe yazarım bende takıntı çokkk ... haha |
||
|
||
bi yerden çıkılıcaksa,kapıdan önce ben çıkmam!!son çıkarım!!önce çıkmak durumunda bırakılırsam da uyuz olurum
|
||
|
||
| kana bakamam :S | ||
|
||
| kaldırım taşları :D | ||
|
||
| yaa bnm takıntılarım yok pek ama gece yatarken hep müzik dinliyorum dinlemezsem uyuyorum ama yarım saat fln dönüyorum yatakta bi de birine kafayı takarsam biteerrrr bi de günaydın, iyi geceler, çok yaşa , hep derim yani yanımda biri olmasada kendi kendime ii geceler derim günaydın derim ne bilim..... çok da takıntılı değilim öle olan insanları da çok sevmem kılçık olur o insanlar (siz üstünüze alınmayın....) |
||
|
||
| -eve gelir gelmez aninda kiyafetlerimi cikartip, pijama giyerim (yatmicaksam da) degilse rahat edemem... ya da rahat ve bol $eyler.. -sabah saat 6 da uyanirim, aninda yüzümü yikamaya giderim. baktim ayilmadim du$a girerim. ve muhakkak kahvemi içerim, kahvesiz günüm berbat geçer. -cami yaz ki$ sonuna kadar ayiririm. degilse bogulcak gibi olurum. -herhangi bir toplulukta ben konu$urken iki veya üç ki$i arasinda bir$ey konu$ursa, ben non stop sakin bir $ekilde devam ederim. tülin ne demi$tin diye sorduklarinda, hatirlamak istemiyorum derim. -eger herhangi bir ki$inin yamugunu görürsem o ki$i agziyla ku$ tutsa sevemem -yaladigimi tükürmem.. her ne kadar kendime zarar vermi$ olcak olsam da gururumdan dolayi, asla geri dönü$ yoktur benim icin... -kar$idan kar$iya geçerken, çok korkarim.. arabalari beklerim. uzaktan gelen araba her ne kadar uzak olsa da bazen beklemek isterim, gecicegim zaman bir besmele, sonra atlarim yola:d -ders çali$irken, i$ yaparken, pc ba$indayken, arkada$larimlayken heeeep müzik dinlerim.. hep! -daginikliga kar$i fobbym var, ba$kasi dagitirsa.. ama kendi odama gelince nakavt olurum -uyurken hiç kimildamam, ölü gibi ve SIRT ÜSTÜ dümdüz yatarim, ne saga ne de sola dönerim. yanimda yatan ki$i kipirdarsa hö$t derim:D (bundan bir kaç ki$i rahatsiz) -3 tane saat kurarim, her ne kadar hassas uyusamda -kapiyi kilitlerim, merdivenlerden inerim, kilitledigimi bilirim, 9. basamakta (hep) tekrar cikar bakarim, kontrolümü ettikten sonra giderim-hemen hemen hergün :D -kitap okurken uyumamam icin kafami sallarim, ayni esnada müzik dinlerim.. ya da öyle yapardim mecburken.. -nedenini hala bilemedigim bir$eyse, bacaklarimi hep sallarim oturdugum yerde.. - -ü$üdügüm zaman sürtünürüm arkada$lara.(yanimda arkada$ varsa cok makbule geçer, yoksa yandik,pardon donduk gibi bir$ey:D) -çatilmicak ki$ilere çatarim -önyargilardan nefret etsem de, tanimadan yargilarim herkesi!! -gözlerim deliler gibi ka$insa da, ka$imam (makyaj yapa yapa, ka$imamaya ali$tirmi$im) -daha çoooooooook var.. |
||
|
||
| ayhh iki sene önce şu takıntı işini abartmış boyuttaydım , gerçi yine öyle ama daha az .. berbat bi takıntım vardı mesela ..kafamda bi olayı konuşur arkasından (sesli olarak) hııhh tmm şimdi oldu hıh hıh derdim, bütün olayları kafamda bu şekilde gözden geçirip hıh hıh şimdi oldu ,tmm oldu ,aynen böyle bide finalde hıh hıh hıh derdim arkasından da 3 kere .. sonrada bitti uçtu diyip huzur bulurdum .. puhahahha :D ! tam deli işi !!! :D |
||
|
||
| -magnum almond,en sevdigim dondurmadir, önce di$ini yerim, sonra beyazini -yemek yerken tabagimda pilav et ve sebze varsa, önce sebzeyi bitiririm, sonra eti (zorla) sonra da pilavi.. asla kari$tirarak yemem, yiyemem.. |
||
|
||
-ha bir de dinledigim müzikten "asla" bikmam, binlerce kez dinlerim. maymun i$tahli degilimdir o konuda yani. bunu da takinti olarak görenler var, mesela leni ye taktim bi kac gündür :D bi ara beril yüzünden de u need me more than i need u idi )
|
||
|
||
-ha bir de dinledigim müzikten "asla" bikmam, binlerce kez dinlerim. maymun i$tahli degilimdir o konuda yani. bunu da takinti olarak görenler var, mesela leni ye taktim bi kac gündür :D bi ara beril yüzünden de u need me more than i need u idi hahaaha bi şarkıyı gün içinde en fazla dinleme rekoru benim elimdedir eminim :D !!! bende öyleyim .. )ayhh bi de benim msn e girince online olan herkesin penceresini sırayla bir kere açma takıntım var .. hatta olmadı diye başa dönüp elli kere yaptığımda olmuştur |
||
|
||
| kaşıkla çatal simetrik olcak | ||
|
||
| -en nefret ettigim takintim : camasir yikadigim günler, ütüyü de yapicam. degilse uyuyamam... salagim hakikaten | ||
|
||
-en nefret ettigim takintim : camasir yikadigim günler, ütüyü de yapicam. degilse uyuyamam... salagim hakikaten benimkileride ütüle yaa pls |
||