|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Bu yıl açıklanan polis kayıtlarına göre, geçen yıl şiddete maruz kalan kadın sayısı bir önceki yıla oranla %76 arttı. Geçen yıl dayak yiyen kadın sayısı 23 bine yaklaştı, aile içi şiddete maruz kalan kadın sayısı ise 17 bini aştı. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın hazırladığı ''2006 Yılı Faaliyet Raporu''na göre, geçen yıl 72 bin 643 kadın şiddet içerikli suçlardan mağdur oldu. Bu kadınlardan 842'si cinayete kurban gitti, yaralanan kadın sayısı 9 bin 317 oldu. Geçen yıl darp edilen kadın sayısı polis kayıtlarına 22 bin 884 olarak yansıdı. 5 bin 972 kadın kaçırılırken, tehdide maruz kalan kadın sayısı 9 bin 675'e ulaştı. Aile içi şiddete maruz kalan kadın sayısı 14 bin 989 olarak Emniyet kayıtlarına geçti. Emniyet verilerine göre, cinsel suça maruz kalan kadınların sayısında da artış oldu. Buna göre, bin 113 kadın tecavüze uğradı, ''ırzına tasaddi'' edilen kadın sayısı 872 oldu. Evlenme vaadiyle kızlığını kaybedenlerin sayısı ise kayıtlarda 281 olarak yer aldı. Fuhuşa teşvik edilen ve kadın ticaretine maruz kalan kadınların sayısı 380 olarak kayıtlara geçti Geçen yıl 466 kadın intihar etti, intihar girişiminde bulunan kadınların sayısı ise 5 bin 852 oldu. Bir bayan olarak bu rakamlar beni korkutuyor.Maalesef ülkemizde kadına olan şiddet çok fazla.Hala kadın-erkek arasındaki eşitlik tam olarak sağlanamadı.Kadınlar yaratılıştan erkeklere oranla daha güçsüz olduğu için ( fiziki olarak ) baskıya,şiddete maruz kalıyorlar.Artık buna bir son verilmesini istiyorum... |
||
|
||
türkiye de ki kadinlar haklarini bilmiyorlar ve birileri kadinlara yol göstermedikce böyle devam edecek, bir baska sebepde kadin esine karsi cikmaktan korkuyor cünkü baska gidecek yapacak birseyi olmadigini düsünüyor ve yine is devlette bitiyor, bu arada rakamlar gercekten cok yüksekmis
|
||
|
||
| Bi kerede azalsa şu kadına şiddet ... | ||
|
||
| rezil insanlar ancak kendilerinden zayıf olan kadınlara vurarak egolarını tatmin ediyolar hır_ hır_terbiyesizler | ||
|
||
| Kadın ticareti,kadına dayak,tecavüz halkımızın en büyük ayıbıdır ve bu suçları işleyenlere en büyük ceza verilmelidir.Tecavüz konusunda çok radikal görüşlerim var..tecavüz eden idam edilmelidir bugün yapan yarında yapacaktır.Tecavüze yeltenen ise toplumdan-insanlardan uzak tutulmalı gerekirse idam edilmelidir. Kadına dayak ülkemizde genelde doğu bölgelerimizde ve buralardan büyük şehirlere göç eden ailelerde görülmektedir(cinayet,gasp,tecavüz,hırsızlık gibi olaylarda olduğu gibi).Bu konuda devlete büyük bir iş düşüyor bu tür suçları engellemesi için gerekli yaptırımları yapmalıdır artık.Kadınları seks makinalığından ve insan üretim fabrikalığından ayırmalıdır bunun içinde gerekli cezaların uygulanması taraftarıyım. |
||
|
||
Kadın ticareti,kadına dayak,tecavüz halkımızın en büyük ayıbıdır ve bu suçları işleyenlere en büyük ceza verilmelidir.Tecavüz konusunda çok radikal görüşlerim var..tecavüz eden idam edilmelidir bugün yapan yarında yapacaktır.Tecavüze yeltenen ise toplumdan-insanlardan uzak tutulmalı gerekirse idam edilmelidir. Kadına dayak ülkemizde genelde doğu bölgelerimizde ve buralardan büyük şehirlere göç eden ailelerde görülmektedir(cinayet,gasp,tecavüz,hırsızlık gibi olaylarda olduğu gibi).Bu konuda devlete büyük bir iş düşüyor bu tür suçları engellemesi için gerekli yaptırımları yapmalıdır artık.Kadınları seks makinalığından ve insan üretim fabrikalığından ayırmalıdır bunun içinde gerekli cezaların uygulanması taraftarıyım. Çok güzel açıklamışsın.... |
||
|
||
Kadın ticareti,kadına dayak,tecavüz halkımızın en büyük ayıbıdır ve bu suçları işleyenlere en büyük ceza verilmelidir.Tecavüz konusunda çok radikal görüşlerim var..tecavüz eden idam edilmelidir bugün yapan yarında yapacaktır.Tecavüze yeltenen ise toplumdan-insanlardan uzak tutulmalı gerekirse idam edilmelidir. aynen
Kadına dayak ülkemizde genelde doğu bölgelerimizde ve buralardan büyük şehirlere göç eden ailelerde görülmektedir(cinayet,gasp,tecavüz,hırsızlık gibi olaylarda olduğu gibi).Bu konuda devlete büyük bir iş düşüyor bu tür suçları engellemesi için gerekli yaptırımları yapmalıdır artık.Kadınları seks makinalığından ve insan üretim fabrikalığından ayırmalıdır bunun içinde gerekli cezaların uygulanması taraftarıyım. |
||
|
||
| Yalnızca acizler kadına karşı şiddet kullanır. Erkeğim demesin bunlardan herhangi birisi.
|
||
|
||
Yalnızca acizler kadına karşı şiddet kullanır. Erkeğim demesin bunlardan herhangi birisi. ![]() evet erkek değiller..hayvanlar dicem ama hayvanlara hakaret etmiş olurum..daha ilkel canlılar bunlar.
|
||
|
||
| erkekler çok kabalar,kadınları cinsel objet olarak görüyorlar ve ezebildikleri kadar eziyorlar.Aslında onların birçoğu kadınları hak etmiyorlar bizlerin duygusal ve ince yaradılışımız var onlarsa tam tersi.Bu da benim biseksüel olmamdaki etkilerin başında geliyor zaten | ||
|
||
erkekler çok kabalar,kadınları cinsel objet olarak görüyorlar ve ezebildikleri kadar eziyorlar.Aslında onların birçoğu kadınları hak etmiyorlar bizlerin duygusal ve ince yaradılışımız var onlarsa tam tersi.Bu da benim biseksüel olmamdaki etkilerin başında geliyor zaten değilmi..bizim onlara ihtiyacımız yok zaten..kızlar birbirlerine yeter.! onların biz kadınlara ihtiyacı var |
||
|
||
erkekler çok kabalar,kadınları cinsel objet olarak görüyorlar ve ezebildikleri kadar eziyorlar.Aslında onların birçoğu kadınları hak etmiyorlar bizlerin duygusal ve ince yaradılışımız var onlarsa tam tersi.Bu da benim biseksüel olmamdaki etkilerin başında geliyor zaten değilmi..bizim onlara ihtiyacımız yok zaten..kızlar birbirlerine yeter.! onların biz kadınlara ihtiyacı var evet onların bizlere ihtiyacı var çünkü zaten çoğu homofobik,kızlar olmazsa olmaz onlar için. Bence de bizler yeteriz birbirimize
|
||
|
||
erkekler çok kabalar,kadınları cinsel objet olarak görüyorlar ve ezebildikleri kadar eziyorlar.Aslında onların birçoğu kadınları hak etmiyorlar bizlerin duygusal ve ince yaradılışımız var onlarsa tam tersi.Bu da benim biseksüel olmamdaki etkilerin başında geliyor zaten değilmi..bizim onlara ihtiyacımız yok zaten..kızlar birbirlerine yeter.! onların biz kadınlara ihtiyacı var evet onların bizlere ihtiyacı var çünkü zaten çoğu homofobik,kızlar olmazsa olmaz onlar için. Bence de bizler yeteriz birbirimize ![]() bencedeee
|
||
|
||
Yalnızca acizler kadına karşı şiddet kullanır. Erkeğim demesin bunlardan herhangi birisi. ![]() evet erkek değiller..hayvanlar dicem ama hayvanlara hakaret etmiş olurum..daha ilkel canlılar bunlar. |
||
|
||
erkekler çok kabalar,kadınları cinsel objet olarak görüyorlar ve ezebildikleri kadar eziyorlar.Aslında onların birçoğu kadınları hak etmiyorlar bizlerin duygusal ve ince yaradılışımız var onlarsa tam tersi.Bu da benim biseksüel olmamdaki etkilerin başında geliyor zaten değilmi..bizim onlara ihtiyacımız yok zaten..kızlar birbirlerine yeter.! onların biz kadınlara ihtiyacı var evet onların bizlere ihtiyacı var çünkü zaten çoğu homofobik,kızlar olmazsa olmaz onlar için. Bence de bizler yeteriz birbirimize ![]() bencedeee bravo kızlar
|
||