|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 şimdi olan üstü bi güç yada lambadan cin çıkdı diğelim ciğn kalktı sana dedi ki 1 günlük istediğin bi kişinin bedenine giriceksin seç dedi sende helenayı seçtin ((( başka şansın yok helena olucak ))) ne yapardın?? /şapşup/ ... özellikle brian a
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!!
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() süper ya ![]() valla aklıma daha iyi bi şey gelmiyo!!durumdan istifade etmek de var tabi boşanıp benimle evlenmiyeceğine göre eve kapatmak da hoş bi fikir olabilir ![]() tabi hazır elimiz değmişken brian ve stefanla tanışmak da hoş olabilir 1 saatçiğimizi onlara ayırabiliriz
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() hahaha bunun üzerine bişey denmez
|
||
|
||
Kendimi öldürürüm (bkz: harakiri)
|
||
|
||
kendimi brain molkonun menejeri yaprdım helena zoruyla kabul etcek mecbur ... e helenanın içinede bn kaçınca sonracıma resmi blgeler imzalnıp resmi olarak brian molkoyla iletişime geçtikden sonra daaa tah helena boşnma davası açıyo evi terk ediyo tam o sırda bn cırt çıkıyorum içinden o kadının ve napıyoruummm öldürüyorruuuummmm ..... kim bilir ne şekilde öldürüm artık tabi sonra ben brian molkoyla çalışırken paraya para demiyip yaşıyıp gidiyorum .... üstüne muhteşem adamlarla çalışmak ve vakit geçirmek te cabassısıı
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() daha ötesi olamaz yaa harikaa
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() ![]() eee yanı en mantıklısı.... |
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() ![]() eee yanı en mantıklısı.... Fakat hard_rocker'ın söylediği gibi ruhunuz Helena'nın bedeninde olsaydı ben boşanabileceğinize inanmazdım Böyle bir durumda zaten Molko'ya sahip oluyorsunuz neden bırakmak isteyesiniz ki? _nasılyani_ Ayrıca Brian ile Helena'nın evli olduğu haberi henüz gelmedi.En son Hello Magazine'e göre Brian Molko gizlice evlenmiş benim ruhum bir günlük Helena'nın bedeninde olsaydı isteklerimi tatmin ederdim Brian ile.Doyuma ulaşmak isterdim. Buarada "hard_rocker"cım kırılma bana ama ben senin yazdıklarını anlamakta baya zorluk çekiyorum.Türkçeyi birazcık daha özenli kullanırsan çok sevinirim canım
|
||
|
||
olur tamam sen iste ''canım''
|
||
|
||
olur tamam sen iste ''canım''teşekkür ederim canım ''canım'' hadi bakalım bundan sonra görelim seni
|
||
|
||
BOŞANMA DAVASI AÇARDIM !!! ![]() ![]() eee yanı en mantıklısı.... Fakat hard_rocker'ın söylediği gibi ruhunuz Helena'nın bedeninde olsaydı ben boşanabileceğinize inanmazdım Böyle bir durumda zaten Molko'ya sahip oluyorsunuz neden bırakmak isteyesiniz ki? _nasılyani_ Ayrıca Brian ile Helena'nın evli olduğu haberi henüz gelmedi.En son Hello Magazine'e göre Brian Molko gizlice evlenmiş benim ruhum bir günlük Helena'nın bedeninde olsaydı isteklerimi tatmin ederdim Brian ile.Doyuma ulaşmak isterdim. Buarada "hard_rocker"cım kırılma bana ama ben senin yazdıklarını anlamakta baya zorluk çekiyorum.Türkçeyi birazcık daha özenli kullanırsan çok sevinirim canım ![]() EEEE YANIII duygu bir gün demiş merve bi ömür boyu değillll!!! |
||
|
||
EEEE YANIII duygu bir gün demiş merve bi ömür boyu değillll!!! Merve'nin bir gün dediğini biliyorum ayrıca bir gün ya da ömür boyu fark etmiyor ki canım sonuçta Brian ve Helena evli değil
|
||
|
||
| şinanay şinanay şinanay şinanay şinanay senin kadarr bizde bunun farkındayımmmmm mantıkennn onu buraya yazan arkadaşta fakındadırr....neyse ben hala destekliyorummm aureole yiiii ![]() oda espiri yapmı yanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı |
||
|
||
| Helena dış görünümlü Ayla sabah aynada kendisini gördükten sonra kusma krizleri geçirir.. Bunu gören Brian banyoda yanına gelir ve - Helena gülüm noluyo? Hamilemisin yoksa? (Helena dış görünümlü Ayla fırsat bu fırsat diye düşünüp) -Evet Bğayen'im, Nensi görünüşlü haşin erkeğim, hamileyim.. (dınınınınnn) ama çocuk senin değil -(Bğayen şok geçirir) Ama Ama Ama beni nasıl aldatırsın? -(Çok kolay oldu valla) İlacıma gazoz karıştırmışlaaağğr ama ben seni hala seviyorum, sana sevgim asla eksilmedi, bunun suçlusu ben olalamalıyııığğğm...-De get lan karı -Naaayıır bir gecelik kaçamağın bedeli bu kadar ağır olabilir mi? -Ulan hamilesin daha ne bedeli -Hmmpf pardon unutmuşum... (leyla moduna geri dönüş) Bğayen im beni boşacayan mı? Veletimiz Cody ne olacak? -Cody bende kalacak sende caponya ya ananın evine geri dönecen.. benim mis gibi hayranlarım var, seninle mi uğraşıcaağm... -(Helena dış görünümlü Ayla içinden zulu dansı yapar) Sen nasıl istersen beyim ![]() (bu başarıdan sonra Helena dış görünümlü Ayla, Steve ile nişanlısının arasını şeyetmeden Helena'nın ruhunu rahat bırakmayacağına karar verir ve Stevoy un yanına doğru yol alır... o da başka bir macera olsun böö_ ) |
||