|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Muhakkak müziğiyle,sözleriyle veya videosuyla gizemli bulduğunuz Placebo şarkıları vardır.Bunları merak ediyorum... |
||
|
||
| ben space monkey'i buluyorum özellikle sözleri itibariyle çok gizemli çok etkileyici ve bi okadarda sexy olur kendisi şarkının | ||
|
||
| space monkey + sleeping with ghosts | ||
|
||
| my sweet prince hatta iki ağlıyım
|
||
|
||
ben space monkey'i buluyorum özellikle sözleri itibariyle çok gizemli çok etkileyici ve bi okadarda sexy olur kendisi şarkının Evet Space Monkey inanılmaz gizemli bir şarkı.Sözleri,müziği,herşeyiyle farklı bir havası var.Zaten Stefimiz de aynı şekilde şarkının kendisi için gizemli olduğunu söylemişti.
|
||
|
||
ben space monkey'i buluyorum özellikle sözleri itibariyle çok gizemli çok etkileyici ve bi okadarda sexy olur kendisi şarkının stefciğim canımla sürekli ortak yönlerimiz çıkıyor zaten burçlarımızın aynı olması nedeniyle mi bilemedim ama daha da sevgi kıpırı olmamı sağlıyor ''canım'' ayrıca evet miss money pennyciğimin de dedği gibi my sweet prince de asla esgeçilmez hani... Evet Space Monkey inanılmaz gizemli bir şarkı.Sözleri,müziği,herşeyiyle farklı bir havası var.Zaten Stefimiz de aynı şekilde şarkının kendisi için gizemli olduğunu söylemişti. |
||
|
||
| Bana Ion da çok gizemli geliyor.Bu şarkı beni alıp başka başka yerlere götürüyor... | ||
|
||
banada en çok space monkey gizemli geliyor birde haemoglobin
|
||
|
||
| ill be yours | ||
|
||
my sweet prince'in gizemini hala çözebimiş değilim kendimi bi garip hissediyorum dinlerken ne biliym ne dedim ben
|
||
|
||
| Pierrot the clown gizemli geliyor.Şarkının kime hitap ettiğini merak ediyorum | ||
|
||
my sweet prince'in gizemini hala çözebimiş değilim kendimi bi garip hissediyorum dinlerken ne biliym ne dedim ben ![]() Katılıyorum.My Sweet Prince'in sözlerinin kime hitap ettiğine ilişkin sadece tahminlerden öteye gidemiyorum.Müziği de bu gizemli havaya eşlik ediyor.
|
||
|
||
| sleeping with ghosts,special needs ve allergic | ||
|
||
| my sweet prince ve twenty years bunları bi çozıyım partı verıcem valla herkesde davetlı olucak |
||
|
||
| swallow hııhııı_ | ||