|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/placeboturkey/forum/Sources/Subs.php on line 1592 BRIAN MOLKO / DÜETLER,YAN PROJELER •Timo Maas feat. Brian Molko - First Day • Timo Maas feat. Brian Molko - Pictures • Timo Maas feat. Brian Molko - Like Siamese • Dream City Film Club feat. Brian Molko - Some • Alpinestars feat Brian Molko - Carbon Kid • AC Acoustics feat. Brian Molko - Crush • Trash Palace feat. Brian Molko - The Metric System • Trash Palace feat. Asia Argento & Brian Molko - Je T'aime Moi Non Plus (Serge Gainsbourg cover) • Trash Palace & Brian Molko - Can't Get You Out Of My Head (Kylie Minogue cover) • Kristeen Young & Brian Molko - No Other God • Brian Molko - Five Years (David Bowie cover) • Brian Molko - Chelsea Hotel #2 • Jane Birkin feat. Brian Molko - Smile • Indochine feat. Brian Molko - Pink Water 2(English) • Indochine feat. Brian Molko - Pink Water 3 (Français) • Brian Molko & Françoise Hardy & Faultline - Requiem For A Jerk (Serge Gainsbourg cover) |
||
|
||
| Pink Water 2 English - Indochine feat. Brian Molko LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN Pink Water 3 Francais - Indochine feat. Brian Molko LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN |
||
|
||
brian molkonun yaptığı her şeyi seviyorum her şeyi
|
||
|
||
brian molkonun yaptığı her şeyi seviyorum her şeyi aynen bnde ya ![]() adamın sesi yetiyor daha ne olsun:) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
evet brian molko'nun içinde olduğu herhangi bişey illaki güzel oluyor zaten ama benim için çok çok özel olan bir tanesi var ki , onu ilk dinlediğim günü hatırlıyorum da ,aman tanrım bu ne demiştim , o kadar çok sevmiştim ki akşam başlayıp sabaha kadar 100 kere üst üste dinlemişimdir " Pictures" hemen ardından da requiem for a jerk ve trash palace düetleri
|
||
|
||
| hepsi çok çok güzel ama metric system yokmu ahhhhh ahhh nasıl bi şarkıdır o öyle... hepside varr sağolllll
|
||
|
||
| je t'aime moi non plus!!!b.kunu çıkarmışlığım var afedersiniz |
||
|
||
requiem for a jerk zaten başlıbaşına best olmuştur benim için amaaaa carbon kid'de apayrı bi lezzet verir bana bunların içinde çok fazla kıpır eder beni
|
||
|
||
| carbon kid'in de klibini çok severim ya,ilk izlediğimde okula geç kalmıştım sonuna kadar izlicem diye,gitmemiştim okula he hee | ||
|
||
Je t'aime moi non plus ,pink water II,III favorilerimdir
|
||
|
||
| efenim yapılmış hemen hemen bütün molko yan çalışmalarında farklı bir seksapel vardır.. örneklerle anlatalım.. mesela pictures şarkısını ele alalım.. timo maas evladımızla yapmış olduğu bu çalışmanın sözlerine göz attığımızda dakika 1 gol 1 "boy.. i won't hurt you unless you ask me to hurt you.. boy.. and take off your clothes.. i wanna take pictures of you" bölümüyle karşılaşıyoruz.. (ağzımızın suyunu silelim.. hevet) ikinci bir örnek de mesela Je t'aime moi non plus.. ama bu biraz tehlikeli bir örnek.. o yüzden sözlerine tam olarak girmeme taraftarıyım, mazalla başımıza bir iş gelir _nasılyani_.. ama anlayan anladı ![]() misal bir francoise hardy & brian molko ortak şaheseri requiem for a jerk'ü ele aldığımızda "i wrote it in the bath on my breakfast tray.. cut my appetite for the day.." bölümünde sizin de gözünüzün önüne banyoda cıbıl bir brian gelmez mi a dostlar sorarım size..? (yoksa tek sapık ben miyim? )işte bu da böyle bir tespitimdir.. _nasılyani_ ötelerden gelen edit: requiem for a jerk'ün aslı rus asıllı fransız şarkıcı, piyanist, hede hödö olan serge gainsbourg'a aittir.. şekerim serge'i r.f.a.j. dışında jane birkin ile beraber seslendirdiği Je T'Aime moi non plus adlı takdire şayan başka bir parçasıyla daha tanıyanlar olabilir. ha bir de Je T'Aime moi non plus adlı parçayı brian'cım canımın içi, asia argento adlı dünya dışı, taş ötesi varlıkla beraber seslendirmiştir. (yamuluyorsam düzeltin ama sanırım 2002 senesiydi). hazır brian'la jane birkin'den aynı yerde söz edilmişken eklemeden geçmeyelim (ayıptır, günahtır); brian molko feat. jane birkin - smile. berilerden gelen diğer editcan: yukarıdaki bilgilerde yamulduğum yer var ise çekinmeden kafama vurun.
|
||
|
||
efenim yapılmış hemen hemen bütün molko yan çalışmalarında farklı bir seksapel vardır.. örneklerle anlatalım.. mesela pictures şarkısını ele alalım.. timo maas evladımızla yapmış olduğu bu çalışmanın sözlerine göz attığımızda dakika 1 gol 1 "boy.. i won't hurt you unless you ask me to hurt you.. boy.. and take off your clothes.. i wanna take pictures of you" bölümüyle karşılaşıyoruz.. (ağzımızın suyunu silelim.. hevet) ikinci bir örnek de mesela Je t'aime moi non plus.. ama bu biraz tehlikeli bir örnek.. o yüzden sözlerine tam olarak girmeme taraftarıyım, mazalla başımıza bir iş gelir _nasılyani_.. ama anlayan anladı ![]() misal bir francoise hardy & brian molko ortak şaheseri requiem for a jerk'ü ele aldığımızda "i wrote it in the bath on my breakfast tray.. cut my appetite for the day.." bölümünde sizin de gözünüzün önüne banyoda cıbıl bir brian gelmez mi a dostlar sorarım size..? (yoksa tek sapık ben miyim? )işte bu da böyle bir tespitimdir.. _nasılyani_ ötelerden gelen edit: requiem for a jerk'ün aslı rus asıllı fransız şarkıcı, piyanist, hede hödö olan serge gainsbourg'a aittir.. şekerim serge'i r.f.a.j. dışında jane birkin ile beraber seslendirdiği Je T'Aime moi non plus adlı takdire şayan başka bir parçasıyla daha tanıyanlar olabilir. ha bir de Je T'Aime moi non plus adlı parçayı brian'cım canımın içi, asia argento adlı dünya dışı, taş ötesi varlıkla beraber seslendirmiştir. (yamuluyorsam düzeltin ama sanırım 2002 senesiydi). hazır brian'la jane birkin'den aynı yerde söz edilmişken eklemeden geçmeyelim (ayıptır, günahtır); brian molko feat. jane birkin - smile. berilerden gelen diğer editcan: yukarıdaki bilgilerde yamulduğum yer var ise çekinmeden kafama vurun. ![]() güzel anlatmışsın .. bravo ve bravo hııhııı_ |
||
|
||
ya brian molko ne yapsa dinlerim yani dady cool bile brianda güzel
|
||
|
||
Bunları daha önce upload etmiştim fakat koymayı unutmuşum ![]() LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN Bu da fransızca yapılan bir röportajdan alınma.Brian Molko akustik gitarıyla etkilendiği şarkıları çalıyor.Aradaki gülüşü çok hoş fransızcası harika LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN |
||
|
||
Bunları daha önce upload etmiştim fakat koymayı unutmuşum ![]() LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN Bu da fransızca yapılan bir röportajdan alınma.Brian Molko akustik gitarıyla etkilendiği şarkıları çalıyor.Aradaki gülüşü çok hoş fransızcası harika LINLERI GORMEK ICIN UYE OLUNUZ YA DA GIRIS YAPIN Yihuu saol duygu ablacım ne kadar indiremesem de.. Problemli bilgisayarım işte nolcak
|
||